Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Friday, December 5, 2014

Demam frozen

Assalammualaikum ...

Bukan main menjadi jadi demam frozen nehh! Sampaikan anak bujang aii pon dah terikut ikut kegilaan kakak kakak dia. Ohmy!! Siang malam pagi petang xabes abes dengan lagu Let it go... Let it go...
Itu jelah yang aii paham pon. Lain2 bunyi dah campur aduk. Mcm2 ado!!

Er go....  Er go...
Err.. err.. er... dik
er go... er go...

Nyanyian by Aiden Azizulhaziq Bin Mohd Noriman :)

Bape kali ulang pon gitulah bunyinyeee... Hailah bujang! Cepat betul awak membesar. Pantang nampak pe je kakak kakak buat. Cepat je nak ditiru, Tapi sebenarnye bukan kehendak kakak & kakngah pon. Umi je yang sebenarnye excited dengan Let it go! Lemari pon nak let it go.. Patung pon nak let it go.. Selipar pon let it go.. Baju pon let it go.. Cute kan? Cute kan?

Mana mana pergi pon mesti nampak barang let it go. Mana lah umi x terkena demam frozen jugeee..
Tq so much much much kt ucu sebab belanja dress porzenn kat kakak & kakngah. Bukan aje dress... Dapat patung nyanyi dapat barbie porzen dapat set tulis dapat.. ohoiiiii! kemain suke lah 2 beradik tu :)
Terima kasih daun keladi ucu.. esok esok boleh beli lagi hehe

kalau kena kat umi xpe lagi demam nehh.. yang seram demam frozen ni kena gak kat si bujang aii ;)
Pagi Rabu lepas.. aii bangun pagi mcm biasa siap2 nak gi kije. Siap mandi solat sume tetibe dengar suara si bujang. Rupenye beralih dari atas katil dalam bilik pergi tilam golek depan tv.. Nah!!!!!!!! terkejut beruk beruk umi nak oiii!! Pe lah kojo awak nak oiii mlm td? Kebetulan malam sebelum tu aii masuk bilik awal sebab rse tak berapa sihat. Abi amik alih jage anak anak anak malam tu....


nangis umi tgk nak oiiii!!! kenapa awak sarung baju kakngah ni nak?? X comel taw!! Dalam tak nak tak nak tu letih umi mengekek pepagi tu... Kemain elok dia tido kat depan tv tu dengan baju frozen... Ala cute cute nehhhh :P
Rupenye kate abi malam tadi melalak lalak si bujang nak pakai er go er go.. Pesen si kakngah lak asal time tido je baju suar di tanggal. **jangan smpai besar sudah** Datang si bujang di ambiknye baju kakngah merengek depan abi mintak pakai. Abi lak jenis LANTAK KO LAH NAK!! ha tu lah hasilnyeeeeee :)

Dah malam tu aii jajalah pic dia kat umah bagi atok nani sume tengok. Pandai lak malu...

Umi : adik.. ni gambar sape?
Aiden : ngah..
Umi : adik lah ni
Aiden : ngahhhhh
Umi : ni adikkk
Aiden : ngahhhhhhhhh **nak nangis dah**

pastu datang kak ayu nak tumpang tengok.. berlari si bujang kejar cik ayu dia tak bagi tengok. Siap nangis lagi.. Tau awak malu ye nak?? haha!! awak tak tau umi dah sebar gambar adik ni kat FB umi hehehe... Sume kwn2 umi dah tengok.. Jatuh lah saham awak dik. Sapelah nak bermenantukan lelaki porzennnnn nehhh?? hahahaha!!!

No comments:

Post a Comment

**happy family**

**happy family**