Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Monday, January 6, 2014

i'm back!!

Assalammualaikum ;)

perghhhhhh lama rase menyepi.. dari cuti berpantang terus smpai la ni. Konon nak tunjuk pic bujang dari kecit ke besar trus-trus tunjuk dah besar je.. Busy sgt! busy dgn anak kecik.. Busy dgn bisnes "kecik".
Sume pon busy.. Harap2 lepas ni dah xbusy.

Bujang dah besar.. Kakngah dah besar.. Kakak lagilah dah besar.. Kakak dah enam tahun ;)
Xnangis pon g skolah.. excited sgt nk g skolah. Dah lama cuti. Tambah pulak tahun lepas dah skolah tu yg langsung xde rase takut.. Sekejapan je kakak dah hampir nk jadi anak dara. Seram sejuk je bile sebut perkataan anak dara. Hurmmm..mudah mudahan anak anak umi semua cukup didikan dan tau membezakan mana yang baik mana yang buruk :)

Kakngah pon dah besar! Perrrrrrrrrrrrr..... haha! tu le trademark kakngah bila kita kate dia dh besar. Org dah besar je pandai buat bunyi PEEERRRRRRRRR!! niat ati kunun nak sekolahkan dia sama dengan kakak. tapi nani xbagi. Kate nani kakngah baru 4tahun. nnt skolah lama lama dia boring. Tapi sebenarnye umi tau nani boring kalau kakngah xde sbb kakngah kawan gaduh nani. Nak gaduh dengan bujang.. blom mase lagi. 

Bujang baru je selamat potong kek 1tahun. Alhamdulillah anak bujang umi dah setahun. Sekejap je rase. Macam semalam baru umi berhempas pulas dalam labour room nk keluarkan si bujang. Duk mengepit je kejenye. Ade je kepandaian setiap hari.. Lambat jalan serupa kakak kakak dia jugak. Dah genap setahun baru belajar2 merangkak. Kawan2 sume dah jauh berlari dia baru nak merangkak tapi kadang cuba berlagak hero. Memanjat meniti tepi sofa lepas lepas tangan konon dah pandai berjalan. hahaha! macam macam.. ;)

Umi dan abi dah menginjak usia. Bertambah anak rase usia pon semakin tua. Apepon alhamdulillah sebab masih diberi pinjam nafas untuk meneruskan hidup diberi peluang menjaga sendiri anak anak. Syukur alhamdulillah :')

oklah dulu. sbnrnye saje je warm up menaip sebab lama sgt xde entri baru.. bersawang sudah! lepas ni umi mesti akan rajin dan terus rajin dan terpaksa rajin..semoga jumpa lagi!

Eh eh lupe lak. masih sempat nehh. 
Selamat menempuh tahun 2014... **sebenarnye banyak bende lg nk celoteh.

No comments:

Post a Comment

**happy family**

**happy family**