Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, August 20, 2013

terpaksa delete

Assalammualaikum... :)

Malunye aii!!!! entri sebelum ni terpakse aii delete. Sebabnye.. aii sendiri xpaham ape yang aii baca. Berterabur bersepah berkecai. Adoii sebab tu aii kate aii xsuke update entri pakai iPad.

Lepas baca balik entri sebelum ni,rasa nak nangis je. pening lah kepala mereka yg baca. I am sorry!
memang betul xperasan. nnt aii wat cite lain ye... babai :)

Ehh lupa nak bgtau. Lepas ni xsilap dah sbb laptop aii dah ok. Jumpa lagi. Tata titi tutu

2 comments:

hazlina azmi said...

Hai..blogwalking.bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

**happy family**

**happy family**