Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Monday, January 7, 2013

Selamat semuanya

Assalammualaikum ...

Syukur ke hadrat ilahi.. Alhamdulillah :)
Terima kasih kepada kengkawan yg sudi mendoakan kesihatan untuk aii dan my lil baby. 
Maaf sebab lambat sgt update sebab aii busy ngan 'teruna' aii nan seorang itu.
Yerrrrr kawankawan. Aii telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki sempurna sifat pada 28 December 2012. Bujang aii ni dah tak sabar nak tengok dunia gamaknyer. Lahir 2minggu awal dari tarikh jangkaan nyer. Ape pon syukur sebab semuanya pon dah selamat ;)

Dan secara automatiknya beza umur my bujang ngan kakYa ialah 2 tahun. Kalau lah my bujang lahir Januari 2013 nampak jauh sikit kan???? Tapi tak pe.. Yang penting aii dan bebibuiiii aii dalam keadaan selamat sihat walafiat.

Oklah... Aii nak rehat puas puas dulu. Nnt kalau de mase aii publish bujang aii yerr?

Tata :)

4 comments:

Lind@.com said...

Tahniahhhhh....... selamat berpantang....

mrS May said...

Mekasehhhhh ;)

__✿HARISA✿__ said...

❤ Assalamualaikum, tuan owner , saya nk mintak izin tumpang promote sikit ya.
Wahai wanita, teringinkah kulit yang mulus dan gebu? Bersih dari jeragat dan kulti bercahaya? Jika ingin lawati lah blog saya! Sempena harga promosi masih berlangsung, cepat2 dapatkannya! Bagi kaum lelaki, anda pun boleh cuba dapatkan produk Vitamin C saya. Jngan segan2 ye. Segala pertanyaan akan dilayan dengan mesra :)http://qistinaharisa.blogspot.com/

tenku butang said...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Post a Comment

**happy family**

**happy family**