Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Monday, January 7, 2013

Selamat semuanya

Assalammualaikum ...

Syukur ke hadrat ilahi.. Alhamdulillah :)
Terima kasih kepada kengkawan yg sudi mendoakan kesihatan untuk aii dan my lil baby. 
Maaf sebab lambat sgt update sebab aii busy ngan 'teruna' aii nan seorang itu.
Yerrrrr kawankawan. Aii telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki sempurna sifat pada 28 December 2012. Bujang aii ni dah tak sabar nak tengok dunia gamaknyer. Lahir 2minggu awal dari tarikh jangkaan nyer. Ape pon syukur sebab semuanya pon dah selamat ;)

Dan secara automatiknya beza umur my bujang ngan kakYa ialah 2 tahun. Kalau lah my bujang lahir Januari 2013 nampak jauh sikit kan???? Tapi tak pe.. Yang penting aii dan bebibuiiii aii dalam keadaan selamat sihat walafiat.

Oklah... Aii nak rehat puas puas dulu. Nnt kalau de mase aii publish bujang aii yerr?

Tata :)

**happy family**

**happy family**