Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, December 13, 2012

Penukaran semula

Assalammualaikum ...

Sebelum bermadah bercerita panjang berjela aii ingin memhon ampun dan maaf kepada yang sudi baca blog ini kerana sekali lagi ingin menukar katagantinama. Ahkak kepada aii! mr.huB kepada incik suami! si kakak sayang kepada kakWa! si kecit tomey kepada kakYa! dan lil' baby sebab lom kuar lagi aii xpikir nak pakai nama ape.. nanti nanti aii bgtau yerr!

Sebab sebabnye adalah..sebelum ni aii telah menggunakan katagantinama aku dan diatas rase kekurang manisan disitu dengan rase rendah diri menggantikan aku kepada ahkak.Akan tetapi setelah beberapa kali menaip dengan perkataan ahkak..aii terase diri tersangat lah tua. Untuk pengetahuan semua sememangnye aii adalah ibu kepada 2orang anak dan sedang menghitung hari menanti kelahiran yang ketiga tetapi aii is muda remaja. T_T
Bile dah asik membahasakan diri dengan perkataan ahkak tu..aii rase macam cepatnye mase tu berlalu. So,,kepada semua izinkan lah aii merasa mudamuda belia sebelum jengah 3 series ni yerr! Lambat lagi kot nak ke angka 3 tu. Bak kate orang orang sekeliling aii.. jangan lah cepat na tuanye.. Biar de rase rase muda remaja sikit asal tau batas batasnye.. Iyer dak?

mr.huB lak aii akan ganti dengan panggilan incik suami kerana aii lebih selesa taip incik suami sebenarnye. Sebab kalau aii menaip mr.huB mesti akan tersilap silap.. dah bape taun taip pon tetap lah xpernah rase selesa. Cuma sebelum ni belum pernah terpikir nak bertukar katagantinama dari mr.huB kepada incik suami. Bermula arini incik suami adalah panggilan untuk mr.huB tercinta aii yerrr :)

Si kakak sayang pulak aii gantikan dengan panggilan kakWa. Bukan lah sebab dah xsayang yerr! Walaupon dah tukar kakWa tetapi masih sama sayang aii terhadap permata hati aii yang sulung tu. Nama sebenar kakWa adalah Najwa Nur Qistina. Si kakak sayang tu terlalu panjang. Kepada kakWa..Apepon panggilan umi terhadap kamu. Umi nak kamu tau umi sangat sayang kat kamu. Sayang sangat!

Manakala,si kecit tomey lak di ganti dengan nama kakYa.. Comel kan kakYa? Xlame lagi pon memang dah nak jadi kakak si kecit tomey tu. Dah tu! aii pikir pikir lebih elok aii cepat cepat tukar gantinama dalam blog ni agar esok esok aii xpening pikir nama pe nak bg kat si lil' baby. kakYa akan selama nye comel dihati aii.. Dah lame dah pikir nak ganti nama si kecit tomey ke nama lain.Akhirnya harini terpikir nama kakYa.Terus terbayang nama kakWa ;)
sebab nak tukar lama kekadang aii ni jauh benor pikirnye. Katelah aii ni rajin berblog hingga ke tua. Thats mean anak anak aii pon mesti dah anak anak dara. Sangat xmasuk akal,jika dah manis manis si anak dara tetibe emaknye bahasa kan si kakak sayang si kecit tomey si lil' baby bagai. Kan ke xbest disitu! Disebabkan itu lah aii terpakse tukar katagantinama yang ada.

Dan pulak wat mase ni,disebabkan yang dalam perut ni lom kompom jantinanye. **ishish..walaupon dah 100% by sonographer yg intai my lil' baby aii tetap xmo percaya. Takut tetibe kuar kang berTUKAR! makanya aii akan terus pakai si lil' baby sehingga sudah kompom jantinanye esok esok. 

Harapan aii semoga nama nama ni kekallah dan xbertukar selagi aii rajin berblog. Aii tau xde lah ramai mana pon yang sudi baca blog aii ni. Tetapi memang dah minat kot.Dulu dulu aii suke berdiari. Dan sekarang blog yang aii create ni pon dah umpama diari aii lah.Tetapi boleh dibaca oleh semua orang.Aii pon xde lah cerita benda yang sangat berilmiah pon. Aii lebih kepada cerita perihal diri sendiri. Tentang kehidupan aii yang serba sederhana.Tentang anak anak aii yang makin membesar. Tentang info info yang aii kadang rase nak share. Itu sahaja! Dan aii xdelah harap sangat ramai followers yang ikut dan baca setiap bait yang tertera dalam blog aii ni.Tetapi kalau ade yang mengikuti terima kasih banyak.Hanya itu jer mampu aii kate. Mana yang baik datangnya dari Allah S.W.T dan yang buruk adalah dari kelemahan aii sendiri. Harap segala silap selama ni korang korang ampunkan yerr. Aii sedang berusaha berblogging dengan lebih berhemah agar xmenyakitkan hati mana mana pihak. Maafkan aii yerr semua!


No comments:

Post a Comment

**happy family**

**happy family**