Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, November 1, 2012

Tak sabarnya ahkak!

Assalammualaikum ...

Semua benda pon buat ahkak serba tak sabar. Hoiiilah hati! bawak bawak bertenang boleh? Selesaikan satu satu dulu. Adakah sebab faktor mengandung membuatkan ahkak bersikap begini. Padahal selama ni ahkak adalah seorang yang sangat cool. **COOL katanya!  Tapi dengan kudrat yang masih ada ni walaupon termengah mengah membawa lil' baby lam perut ni ahkak perlu slow slow menyelesaikan satu satu kerja ahkak sebelum bersalin.

  1. Esok ahkak ade appoinment ngan doktor gomen kat KK Dengkil. MGTT sekali lagi sebelum bersalin. Dan sekali scan lil' baby. Esok ahkak kena bangun seperti waktu biasa bekerja walaupon awal awal ahkak dah mintak izin taknak masuk pejabat. Sebab temujanji tepat jam 8. Makanya,malam ni ahkak kena berpuasa selepas jam 10mlm. **tak sabarnya! walhal dalam hati sumpah seranah sebab kena minum air gula lagi. Demi mu BABY!      
  2. 05 November 2012.. Appointment skali lagi dgn misi misi comel kat area umah ahkak. Kali ni misi tu kate nak tgk HB ahkak lak sbb minggu ritu gi tak cantik katanya. Sebab ahkak tak nak telan ubat. Ala.... Masih di paras 10 kn? oklah tu.. Berat lak kate misi xcukup 1/2 kg. Dah tu kang naik berkilo kilo kang misi bising gak..alahaiiiiii! **Kali ni tak tau nak reason pe lagi ngan ketua ahkak.Asik asik appointment.Orang len mengandung gak kang katanya. Nape ahkak ni asik jumpe doktor je!Makanya pagi kena masuk keje tgh ari suh mr.huB amik bawak gi klinik.Leh dating dating! :)    
  3. 08 November 2012.. Tarikh yang sangat sangat lah ahkak tak sabar nak tunggu. Sebab kami empat beranak nak gi intai lil' baby nehh! walaupon pada mulanya mr.huB cam tak setuju tapi ahkak tetap gunakan kuasa wanita ahkak memujuknya. Dan akhirnya dia bersetuju. Result 4D tu nanti ahkak akan share ngan kengkawan sume erk? Tapi picture xjanji leh share ke x sebab kena mintak izin ngan mr.huB dulu ;) Ahkak berappointment ngan sonographer yang disebut sebut abad ini. Ms Jezzlyn! mintak mintak semua dipermudahkan esok. Tempat adalah di Poliklinik An-Nisa' Sri Kembangan. Sape sape ade appointment kat sane jumpe esok erk? Ahkak nye appointment jam 7.40pm.
  4. Dan paling mengujakan ahkak! Ahkak xsabar nak gi Pureen Stock Clearance Promotion tu.Selama ni ahkak dengar cite dari kengkawan je. Dorang kate best melambung lambung kalau pergi. Memang xcukup tangan nak memilih barang. Letak je licin! Letak je licin! Dah kebetulan lak ahkak nak bersalin ni perlulah kan ahkak merembat beberapa barang tuk lil' baby juga barang barang untuk si kakak kakak :) Ahkak x gi ngan mr.huB kot! sebab dah janji ngan member ahkak nak gi ngan dia. Xsabarnya! Bape banyak erk budget yang ahkak perlu untuk bawak kesana? Ade sape sape berpengalaman tak? Anak anak akan ahkak tinggal umah emak dan ahkak akan meronggeng dengan perut yang memboyot nehh! weeehu. Bestnya! 
Kepada sesape yang nak joint beramai ramai gi Pureen Stock Clearance Promotion ahkak sertakan sekali tarikh masa dan alamat nya ye? Kite jumpe kat sane je..

 

Date :  24 - 25 November 2012 (Saturday & Sunday)
Time : 10.00am - 6.00pm
Venue : Summit Company (M) Sdn Bhd
Lot 6 Jalan 19/1 46300 Petaling Jaya Selangor.


Nanti kalau ade barang barang best ahkak rembat ahkak show off ye? bye ;)

No comments:

Post a Comment

**happy family**

**happy family**