Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, November 1, 2012

Keywords semalam

Assalammualaikum ...

Sebenarnya ahkak ni bukanlah blogger tegar yang famous seperti diva-diva bloggers yang lain. Kalau nak dibandingkan dengan bloggers tempatan kite yang hebat hebat tu ahkak memang lah jauh lebih kerdil sesangat sangatnyeeee! Kutipan nuffnang ahkak pon xpernah redeem walau dah bertahun. Itu salah satu bukti ahkak memang xreti berblog. Cuma ahkak jadikan blog ahkak ni tempat luahan sukaduka sepanjang kehidupan ahkak :)
Tapi sekurang kurangnya takdelah katak bawah tempurung sangat kan even tak famous pon. Ahkak ade acc blog jugak ade acc nuffnang.. Ikut ikut orang je! dan skang setelah bertahun tahun lah lamanya ahkak de acc nuffnang ahkak tau lah sikit sikit functionnya. Dedulu eksyen je lebih. Ko hade..aku pon mesti kena hade! haha
Semalam sambil menunggu mase tamat kerja ahkak pon rajin lah bukak Nuffnang yang dah lame ahkak xtengok earning nya. **xlah banyak cam kamu kamu pong! Dan ahkak terajin lak nak check keywords tuk semalam punye. Punya lah terkezut veruk ahkak! 
Cara trim bulu ;)


Apa punye terrrrr lah agaknye.. Mentang mentang lah zaman skang sume pon dihujung jari. Takkan lah nak trim bulu pon search kat google kot! haha
Memang lepas ahkak tengok tu rase cam nak gelak guling guling je. Ahkak try gak taip cara trim bulu. Pernah ke ahkak wat cite tu. Rase cam xpernah je kot.. Seram ahkak jadinya.. Macam macam hal lah..hahahaha
Malu sendiri jadinya.. :)

No comments:

Post a Comment

**happy family**

**happy family**