Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, September 13, 2012

Bantal busuk.

Assalammualaikum ...

Sape yang ade  bantal busuk? Baik ngaku! kalau xngaku kang korang - korang balik umah tengok bantal busuk dah hilang disorok. Aku memang dari kecik xpernah ade pon bantal busuk. Dedolu, kalau tengok kawan - kawan len tido lena peluk bantal busuk teringin jugak ade bantal busuk. Tah ape - ape! tengok orang ade bantal busuk terus TERINGIN nak ade bantal busuk. Padahal bukan best kot ade bantal busuk. **mati kalau orang yang de bantal busuk bace.Kompom aku kena sumpah! Dedulu aku macam pelik je tengok orang len berbantal busuk. Ape lah bestnye ade bantal busuk. Peluk peluk gentel gentel pastu terlelap tido. Dia kemana bantal kemana! pastu bangun baru hegeh hegeh cari balik bantal yang tah dah jatuh bawah katil. Tapi yang peliknye time tido je pun nak berbantal busuk. Time gi skolah pejabat shopping kompleks xde plak nak diusung bantal peluk tu. Tau pulak malu tuh!ishhhh... Kadang tertanya sendiri. Sejak bile dan siapa yang ajar mereka mereka ni jadi ketagih berbantal busuk ye? Kenapa aku tanye? Sebab anak sulung aku sudah mula berbantal busuk. Siyes busuk masam! hahaha Dia je yang tahan bau busuk masam tuh. Xdibagi nak cuci nye punnn.. Apakah?

tapi xde lah teruk sangat sampai usung kehulu kehilir. Tibe teringat dia cari lah bantal busuk tu. Tapi bile dia terlupa tido je tanpa bantal busuk tu.Janji de susu! Tapi yang merisokan aku..kalau dia berterusan dan akan jadi ketagih untuk cium itu bantal busuk. Xmau le sampai besar duk kendong bantal busuk.Buruk bebenOr rupenye tue! Agak agak de care x aku leh buat untuk aku elak si kakak sayang terus berbantal busuk? Dedolu kan .. ade sorang cousin aku ni pun ade bantal busuk. Siap bape kali koyak dan bape kali jahitlah sejak dia kecik. Sampai terkeluar - keluar nugget dari bantal tu. Nugget tu adalah kekabu dari dalam bantal tu. Ibu dia panggil nugget sebab bentuk kekabu tu dah jadi ketul ketul like nugget gitu.haha Memang seram! Tapi sejak bile dia dah xberbantal busuk pon aku xsure. Lupe nak tanye.! ke ko masih berbantal busuk bang?? hahaha KANTOI!
Abang berbantal busuk...**kalau ko bace entri ni harap ampun ye? jgn terase sebab xde mention nama pong..haha

Tapi siyes cam seronok je tengok si anak yang masih kecik kecik berbantal busuk. Sebab dulu dulu aku xpernah di ajar berbantal busuk.Tetibe anak aku ade bantal busuk.Cam best je nyakat! Bila dia nak tido bantal tu tertinggal umah my emak sanggup redah malam sekuarge semata mata nak amik bantal busuk sebab si kakak sayang dah nanges2 hentak kaki. mcm sweet jerk! tapi kalau leh xmo le sampai besar. Bile dah besar stop lah dengan sendiri berbantal busuk.Kalau x mau lari incik suami nanti. Duk sedap sedap cium wangi bau rambut tetibe terhidu bau ashem ashem dari bantal tuh. Ngeri!hahaha

Tapi kan kengkawan sejak sejak dah kawen ni je aii dah pandai berbantal busuk.Bantal aii ni busuk bila lupe nak pakai perfume je! Tapi bile disembur perfume mak aiiiih! poning acik!hehe
memang xleh tido le xde bantal busuk ni. Cemane pon mesti nak ade bantal ni sebelum pejam mata.Pastu dah lelap pandai pandai le bantal busuk aii ni nak kemana mana.Nak tengok tibi ke! Nak bergoogle ke! wahhh kelas... Bantal aii pandai tengok tibi bergoogle bagai.hehe!     Ko ade??
Pastu celik celik mata bantal busuk ni ade lagi sebelah aii.. so sweettttt!! Kalau tetibe bantal busuk aii ni tertido kat depan tibi dan aii terjage jam 3 ke 4 ke tetap kejut suh tido sebelah aii..manje x aii manje x???hahahaha Vongoksss!


Pic si kakak sayang leka tengok tibi dgn susu dan bantal busuk!

siap le kakak..umi cuti ni nak operate bantal kakak..kasi buang kekabu! pastu basuh..

pastu potong 2 jahit balik. Sebab dah berebut budak 2 tuh! bagi bantal len xmo.. Sabor je lah..


No comments:

Post a Comment

**happy family**

**happy family**