Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Monday, March 19, 2012

opocot tanjat boboi ...!

As salam ...

nie semua angkara si kecit tomey. nasib baik le ummi awak ni xde heart attack dik oi. kalu tidak kalu memang ummi awak memang dah lame gol..

sedang aku sibuk sibuk didapur .. tiba tiba aku dengar si kecit tomey melalak lalak macam orang ketakutan. mau ko xcuak bila dengar anak kecik menangis xmemasal kan?
terus berlari ke depan nak tau sebab si kecit tomey melalak.. yelah,pelik.. abi dia de je kat depan tu bukan aku tinggal dia keseorangan. kakak pon ade!

rupe rupenye .................................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
fish dah lepas naik atas siling umah..
elok menatang tue terikat kat tali awak gigit talinye..
hah..lepas tue dh lepas lalak kuat kuat ye adik.

padan muka..
abi nak amik pon xsampai..
dongak je lah tengok fish tu ye?
biar dia panas duk sebelah lampu tu erk?
untung untung leh jadi belon panas tu..hahaha
si kecit tomey sayang
lalak lah sampai fish tu turun sendiri ye?

No comments:

Post a Comment

**happy family**

**happy family**