Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, February 16, 2012

sile guna medium dgn btol!



As salam ...

zaman teknologi la ni,,aku rase kebanyakan orang pon mesti ade laman sosial sendiri kan?
xkire muda dan tua jugak pasti ada..Twitter,Facebook,Myspace,Friendster dan macam-macam lagi.. Tapi sume orang ke menggunakan medium yang ade dengan cara yang betol?

alkisahnya...

kat wall FB aku arini..member kepada sorang member aku nie..
bersedih kerana kepergian sorang anak buah yang baru jerw dilahirkan.. ok! bagi yang paham, kepergian tue pasti menerbitkan kesedihan di kalangan ahli keluarga kan?
so,,antara salah seorang keluarga tu pon post kat FB sbb mungkin cuma nak berkongsi dan mengkhabarkan berita sedih kepada yang mengenali..tol x?

kepada tuan empunya gambar,,maaf awal-awal dipinta sbb guna picture anda.
ape pon jika tuan punya FB atau sedara mara mereka baca blog ni saye ucapkan takziah.. ade hikmah di setiap ape yang berlaku. Si kecil terus2 dihantar kesyurga untuk menanti kehadiran ibu dan ayahnya.. Al-fatihah.


yang buat aku jadi xtentu arah ni sbb org yang LIKE pada status sedih tuan empunya FB tue.
patut ke ko like kalau org tue mengkhabarkan kematian?
nasihat aku arini..lu pikir lah sendiri!

No comments:

Post a Comment

**happy family**

**happy family**