Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Monday, January 16, 2012

Najwa & Ustaz Don.. =)



As salam....

terase lame dah xmengePOST cite2 baru..xde cite best pon nk dikongsi!lagipon tercipta nye belog nie hanye tok suke2 post hal sekuarge..klu de yg bace tQ sgt...!suke sbnrnye duk kongsi2 cite hal anak2 yg sedang membesar ni..bg yg ade anak2 nak membesar cm haku mesti rse perw yg sdg aku rse kn ni.hehehe!

kepada yg sudi bace cite2 lam belog nie saye hargai..tQ sgt2!

entri kali nie masih nak cite hal anak2..sowi lerw klu de yg nk ngata sbb aku mmg suke post hal anak2 jerw..!akan cube yg terbaikkk menambah info2 menarik disetiap entri..cehhh!

najwa a.k.a si kakak syg thn nie dah menjangkau usia 4thn..terasa kejap jerw si kecil yyg dulunyer sebesar botol mineral ni membesar..siyes beb!mse si kakak syg kecik dulu berat dia cuma 2kg jerw..halus sgt!smpaikan mak pon xbape nk berani mandikan dia mse kecit2 dulu.. lap2 jerw pakai kain basah...skang tgk!sekejap jerw si kecil tue besar..4tahun sudah!
dah jd anak dare yg sgt comel di mata aku..mata org len lantak lerw nk kate xcomel pon.
dan paling best skang si anak dare kecil tue dah minat kt seseorang..weeee~~~
anak aku dh pandai minat kt seseorang LELAKI...pe lah perasaan budak berusia 4thn pandai meminati seseorang..org yg sedang si kakak syg minat itu ialah ustaz Don..

ustaz ok...?xsangke anak ummi pandai pilih org yg seswai tuk diminati..hehe
aku xkate elok anak2 yg baru berusia 4thn meminati seseorg..dan mungkin ada mulut2 jahat diluar sne akan ckp.."hurm,,kecik2 dh pandai gatal"
halo!!!ckp siang pandang2 ckp mlm dgr2..ehh!btol ker ayat aku tu? =)
pe slhnye klu care2 percakapan dan setiap syarahan ustaz don mampu menarik minat anak aku an an?ko hado????

bg aku dari dia minat artis2 yg xbape nk elok sgt tue an?lebih baik dia minat ustaz yg mampu wat org menitiskan airmata di syarahan dia an?

kepada najwa..!
umi pon terkejut bilamana tetibe jerw kakak jerit "USTAZ DON!!" bile muncul jerw muka ustaz don kat kaca tibi!rupenye2 baru umi taw kakak suke ustaz don..kakak ckp ngan umi ustaz don baik!umi harap smpai besar pon kakak pandai menilai mana baik dan mana buruk yerw syg?


kepada ustaz Don..!
truskan usaha mu utk menarik minat anak2 kecil kiter menyintai Allah S.W.T dan RasulNya..amin!saye suke bile anak saye lebih kenal ustaz Don dari menyebut name2 artis yg kunun2 ala Barat itu..=P

xsangke an anak berusia 4thn pon taw menilai mana yg baik dan mana yg buruk.!
budak kecik nie xpandai menipu..so kepada sesape yg membace renung2kan... =)

No comments:

Post a Comment

**happy family**

**happy family**