Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Friday, January 27, 2012

hasil seni si kakak syg...

As salam...

entri nie patutnye mlm td lg aku post sbb terlalu hepi..maunye x hepi bile tgk anak yg dulu ko dukung sekecik2 manusia skang dh membesar bertukar jd anak yg bijak ar sgt.
kekadang sian gak kat si kakak syg nie..teringin nk g skool cm kengkwn dia..eh!eh!kak sape kwn kakak yg dh g skool? (-.-)'' **kompius!

de satu perbualan yg wat aku cm sedih jer dgr luahan hati si kakak syg..
dia mmg dah pandai sgt berborak..dan dah leh meluahkan perasaan pd aku..suke!
kejadian:dlm kete!
td,,kwn wawa lmbt nek tangge mase kat skolah
(aku pelik,,tp layankan aje)

kawan wawa??

a'ah..dia lmbt naik tangga,wawa dh naik!

wawa dah g skolah kerw? (sambil senyum kambing)

dah lah!kan abi antar wawa td.. cikgu wawa baik..!

ooohhh!yeker?


pastu ucu amik wawa td...


trus tamat perbualan..dlm ati terpikir!mimpi ke anak aku td??
teringin sgt nk skool gamaknye dak besar ummi nie..tp nani kate biarlah umO dia 5/6thn nnt baru masukkan..org len tue antar anak awal sbb xde org jge..nie si kecit tomey & si kakak syg mmg aku antar kt nani..baik mak!saye yg menurut perintah.. =)

satu lg perbualan yg aku rse anak aku dh besar sgt!

ummi,,wawa ni kecik ke dh besar?

kakak rse??

dh besar lah...nnt wawa gi keje.wawa bwk kete.!pastu wawa bawak ummi.

kakak nk bwk ummi g mn?

kiter balik umah,,,kemas umah..tutup tingkap...pastu buat susu.!
(perkare yg bese aku buat sblm kuar jln..kemas umah sbb xmo umah sepah,,klu sepah nk jln ati xsenang!buat susu siap2 tuk 2org puteri)

susu sape???

susu yaya lah!!kan yaya kecik lg..

eh!klu wawa dah pandai bawak kete mknenye yaya pon dh besar lah..xyah buat susu!

ohhh!

pastu nk bwk ummi g mn?

g tempat keje wawa lah!!

lah...ingat kn nk bwk jln..nnt bos wawa marah bwk ummi g opis cmne?

ummi duk lah belakang wawa..!

yelah..klu bos wawa marah?

ummi pelok wawa nnt wawa marah dia...hehe

owhhh!syg...smpai cmtu skali ke kamu nk protect ummi..hope so!ummi harap kamu ingat kata2 kamu ni smpai besar ye syg??pas dgr cite wawa tue ummi senyum meleret je ...so suuuuweeeett!

dan semlm,,kakak mmg dah buktikan pd ummi yg kakak dah sgt besar bilemana kakak dah pandai melukis....weeeee!wlupon kakak x g skool lg cm kwn2 len tp ummi bangga sbb kakak pandai pegang pensil..kakak dah pandai bace doa makan.!dah pandai mengira..dah serba serbi pandai..i'm proud of u darling!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
xterluah ngan kate2
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ape kate layan jer pic nie!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
asyik melukis...ummi biar je gelagat 2 org puteri nie!
last2 kakak tunjuk hasil seni dia...mmg guling2 lerw ummi ngan nani gelak...
tp still bg pujian sbb nk bg semangat dan biar kakak rse bangga dgn hasil kakak.. =)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tara!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nani kate..ni DUGONG!!
suweeeettt sgt kaki ngan tgn dia...paling xthn gigi mak dia same ngan wawa!

2 comments:

diarinadiaa said...

**kwn wawa tu adam la** kejap je kan dorg da besar..mmg dorg petah bercakap,pemikiran mcm org dewasa..kdg2 rasa cam sayu je bila dorg tunjukkan perasaan dorg kat kita kan.. macam cth, nanti dia beli kan kita ni..buat tuk kita tu..sweet kan..

mudah2an dorg jadi anak yang baik,bijak dan dekat dengan kita sampai bila2 kan,, **dekat di hati** of course la kan..hehe

adam da school..suka2 je!! **playschool je pun**hehe.. takpe..wawa playschool kat rumah nani dulu..k..

mrS May said...

ooowhh iye lah..adam dh g skool!hehe
mmg sayu sgt rse anak dh besar nie...kekdang sedih je..!hehe
amin..amin..ya rabbal alamin...harap sgt cmtu..
nani cegu terbaik abad nie..hahahaha

Post a Comment

**happy family**

**happy family**