Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Monday, September 5, 2011

mood beraye =P

As salam ....

beraye sungguh aku kn??sampai xsempat2 menjengah belog langsung... =)
sowi kepada kengkawan yg lom aku lawat di hari raye nie...InsyaAllah um0 panjang kami smpai..raye kn sebulan!sehingga ke hari nie mak mertua aku pown lom aku jengah..ups!!kami bkn anak derhaka hokey?..no!no!no!
FYI,,mak mertua dan pak mertua aku tahun nie beraye sakan kat kampung halaman mereka ..
sehingga ke harini mereka lom lagi balik Ki iL..makanye kami pown lom bermaafan2an dgn mak dan pak mertua ku yg tersayang .de lah koling manja2 gitu...mak mertua aku kate,,xmo balik Ki iL sbb dah syok dok kelate,,katenyer!
raye tahun nie aku dan family bese2 jerw..nk kate meriah sgt x,,nk kate sedeyh sgt pown x.
de gak permintaan dari kengkawan nk tgk picture raye 2011..tp towl sowi ar geng..sbb aku mmg bkn cam korang..sentiasa bersnap2 walau dimana p0n berada.aku ngan mr.huB mmg xsuke bersnap2..kami suke mkn jerw!dok raye2 umah org jumpe makanan smpai lupe nak bersnap2an gitu...sowi erk?
tahun nie kami sefamily bercoklat2an...warna cekelat2 gitu! =)

bajet2 emcem dan cantik ar di ari raye...walaupon xkemana...citer pasal ari raye..
tetibe aku terhengat kisah bulan pose lepas yg aku lom update lagiks...lebih kurang 2ari lagiks nk raye kowt...aku ngan mr.huB bawak ar anak2 bersopping kunun2 kt downtown Jln Reko..
hampeh xde perw pown.tp yg bestnyer mase aku gi tue kui 2pagi baru gerak dari umah.
memula tue si kakak syg ngan si kecit tomey termasuk aku dan mr.huB dah td0..tepat kui 2pagi serentak empat2 bangun...dah tue mr.huB ckp xtaw nk watpe..marilah jenjln kerw downtown...
segar bugar mate sume...pusing punyer pusing bersahur lerw kami kt mc'd BBB... bertambah segar mate si kakak syg sebab de mainan kt situ...balik2 tue aku ngan si kecit tomey dah xtahan trus terlelap..tp menurut kater mr.huB si kakak syg kui 7pagi baru tertd0...duk berlegar2 sengsorang lam umah...sudahnyer kui 12 tgh ari pown lom bangun lagiks 2beradik tue...
ishh..ishh..bkn slh ummi erk?slhkan abi taw!
raye kedua raye berkaler purple laks...pown masih berposing lam kete jerw....

kan dah kate kami xsuke berposing..yeker?
no comment!!!hehehehehehehehe
pe pown aku nak ucap selamat ari raye maaf zahir dan batin kepada yg mengenali juga kepada silent readers...de kerw?
maaf jika de terkasar sebut lam belog nie erk???kepada yg mengenali jemput ar dtg umah..raye kn sebulan..xde kueh kiter makan meggi jer! =)

No comments:

Post a Comment

**happy family**

**happy family**