Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, September 8, 2011

adiah seta0n.... ish!ish!ish!memacam hal lerw..!

As salam......

seperti yg dijanjikan dari awal..pas Maghrib semalam,aku sefamily gi beraya.nak raye siang xbleyh sbb mr.huB dah start kije.pepaham jerw lah noxx yer?mr.huB klu dah start bekeje haruslah dari pagi smpai ke tgh mlm..semalam mr.huB kije pagi makanye malam amek peluang beraye-raye lerw!
kui 8mlm gerak dari umah trus gi umah kak Zatul..melilau2 cari umah.wlup0n dah pernah gi tp tetap lupa k0!naya jerw kena gelak ngan kak Zatul..sesat birat!aishhhh....tmpt sendiri p0n leh sesat cmne nk gi tempat org?sesampai umah kak Zatul,,sokseksoksek berborak smpai xsedar dah kui 9.30..makanye harus ler tamatkan perbualan dgn segera kn?sbb dah janji ngan mek Non plak nak gi umah dia...wlup0n malam kena gak gi sbb noni dah ckp nak jamu Ayam Ci... si kakak sayang jerw panggil Ayam Ci..kiter panggil KFC..hehehehehe tQ Non...!
lebih kurang kui 10mlm baru smpai Sg.Jelok..sowi sbb lewat!tp sbb KFC punyer hal..dtg jugak!
tgh sy0k2 layan KFC berlaku lak insiden yg wat aku menggigil.mau x nyer menggigil,,org sedap2 mkn Ayam Ci,,si kecit tomey teringin mam meja..Maafkan ummi syg sbb xsempat sambut adik.
taw2 dah duummmmm kt bucu meja.memula hangkat si kecit tomey tue aku dah menggigil dah sbb wisau sgt kena dlm mata...lastly cehck punyer check kena bwh mata. menggeletar gak tgn aku pegang dia..dia punyer nanges xyah citer ar!bagi susu xm0.bagi nenen xm0...marah towl kt ummi...sowi syg!
langsung ilang selera ummi nak menyentap KFC yg mak teh Non banje..hik3.xper~~lenkali ummi suh mak teh banje lagik erk?agak2 dah reda sket kami pown mntk izin balik. sbb nak berdesup ke kelinik lak.nak kepastian agar xde perw2 effect pada mata...dari kajang ke putrajaya dlm otak cuma nak gi Az-Zahrah.sesampai punyer lerw ramei umat.smpai mr.huB kate de openhouse kerw Az-Zahrah?masuk2 r0penyer org yg menunggu giliran.nak daftar alih2 PKP tue kate waiting list tggu lebih kurang 2jam..gitu?xmo aku menunggu.
berdesup gi putrajaya laks kowt2 de kelinik bukak..tapi hampa!sume t0t0p..tgh ondaway balik tue baru mr.huB terhengat...nape lerw xtrus ke KPJ..pdhal dari Kajang..angkara panik nyer psl smpai xterhengat langsung.sabor je lerw!
balik umah jap sbb nak tnye abah mana kelinik 24hours..sbb dah smpai Desa Pinggiran xkn nk pusing ke Kajang balik kn?pastu abah kater kelinik Harmoni,dengkil sbb abah bese pergi. sebelum pergi tue sempat gak kena sekolah dulu ngan mak...mak mmg.kalu cucu bkn men syg...sape xsyg cucu kn??sowi mak! xsengaja.....
trus bergegas ke kelinik harmoni..pown t0t0p!!hailah naseb.......keliling dengkil,baru aku terhengat satu Poliklinik yg aku pernah bwk si kakak syg ded0lu mase dia kena berak2 lu.
ubat dia mmg tipt0p..si kakak syg mam trus sehat.tp dia mahal sket ar..mahal tp bagus xpe kn? pe de hal klu tok kebaikan anak....skali pergi mmg xlari rm80 ke atas....wlup0n demam bese.
tp aku mmg puas at dgn service doc kat sane..tiptop!
sesmpai kt sne terpampang kt bangunan kelinik 22 jam...perghhh selamat!trus masuk.
siap de hidang kueh raye lagi...mmg terbaeeekkkk service dia.xcaye gi try!doc check si kecit tomey samada nk kena jait atau x..aku dgr jait dh takut..jgn ar kena jait...
sebbek xkena...doc kate cuma luka kecil jerw xperlu jait..dia akan pakai gam yg lebih kurang jait tue.tp memula kena cuci d0lu...si kecit tomey pe lagi?kena pegang ngan pembantu kelinik tue bantai lalak2 lerw...dari mula smpai siap proses menampal..trus nanges!kate doc tue ubat last yg dia letak tue pedih sket.patut ar dia nanges..pedih seyhhh!
siap jerw bebayar bil trus balik...baik lak si kecit tomey xm0 cabut kat mate dia tue...langsung xusik tue...hik3

dan kate doc selama 3ari si kecit tomey akan jadi pendekar..pas 3ari baru leh bukak..baik doc!
dan balik2 trus si kecit tomey di sumbat obat..pown payah!!
tue tande anak ummi dah besar kn syg????heheheheehhehehe

No comments:

Post a Comment

**happy family**

**happy family**