Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, April 6, 2011

~~hepi besday kekasih atiku~~



As slm...

rini kn ri setimewa buat kekasih ati ku,,mr.huB yg terchenta....06HB April adalah hari pertambahan usia buat mr.huB..he3...dah tua dia erk??
semalaman puas aku pk nk wat suprise perw tok mr.huB...dok berchatting ngan angah tnye perw da besh nk wat...kuar ar memacam idea..slh satunyer adalah buat kek sendiri ko...
waaaaaa nanges!!aku mn pandai wat kek..mkn kek aku pandai ar..alih2 sampai ke ptg mende nak buat pown aku xabes pk..sampai ke sudah!!last2 plan aku pk mlm besday mr.huB aku wat2 cm xmampu nak celebrate pe2..juz wish jerw tepat 12mlm..itu sajorkkk...
tapi sgt sedeyh hokey aku tgk muka mr.huB...byk kali aku say sowi sbb xdpt bg perw2 kt dia sempena besday dia..dia jwb "xpe ar syg" tapi kat muka jelas terpancar kecewa ko!!
he3....tue saje jerw warming up nk bg dia sedeyh2 time besday dia..tapi plan nyer adalah rini.
aku de suprise tok mr.huB rini balik kije kang...suprisenyer adalah!!!!!
jeng...jeng...jeng...

klu kengkorang nak taw perw yg suprise tue moh lerw ikut aku gi bowling alamanda kui 2.30pm ni kang erk??
jumpe di sana!!!!
ngat...
kui 2.30pm
di bowling alamanda....
kiter baling tolor bebanyak kat muka dia....boleh??

No comments:

Post a Comment

**happy family**

**happy family**