Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, February 2, 2010

aku yg lemah xbermaya

salam...

maaf kepada sume rakan2 yg selalu follow up citer aku..**ade ker??
doakan aku dlm menempuh bulan2 yg mendatang..
aku dilanda morning sickness yg truk
ni bukan morning je ni
dah xkire waktu..afternoon,evening,night,mid night...
aku teringin jd kuat seperti org lain
tapi ak useolah xmampu!!!
buat mase nie mmg aku xkn hapdet pe yg ade
mcm facebook,belog,farmville,fishville,hepi island...lantak ar ctu ngan sume tue
skang pe yg aku fokus adalah kesihatan aku dan baby
aku kena kuat!!
mslh aku skang yg buat aku sgt lemah adalah...
AKU XLEH MKN NASIK....nmpk je nasik aku mesti muntah,,kdg2 benda len pon aku xleh masuk.
AKU ASYIK MUNTAH......pe yg aku nk muntah dh klu aku xmkn satu benda pon???
pe2hal pon aku mohon maaf sekiranye ade terkasar bahasa atau terslh kata dlm aku mencoretkan kata di dlm belog aku...doa2kan aku semoga aku dipermudahkan dlm menempuh hari2 pregnant aku..
aku akan merindui kalian!!!

2 comments:

alang said...

Moga diberi kesihatan dan kecerian ya. ;)

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

t8 care always ya sis :)

Post a Comment

**happy family**

**happy family**