Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, December 31, 2009

selamat datang 2010

salam......

selamat dtg 2010..
aku hepi ke dengan kedatangan tahun baru nie??
harap2nye begitu lah
aku xnk celoteh pepanjang
aku dh pown de azam tuk tahun nie
biar aku jer yg taw pe azam aku tue
nnt korg tggu plak ujung tahun 2010 baru aku citer azam yg tercapai ngan xtercapai
okey??
bydaway
aku nk ucap
selamat tahun baru kepada sume bloggers dan silent readers aku

aku nk jadi aku yg baru di tahun 2010
doakan aku erk???

4 comments:

bella said...

aku doakan segala yang ko nak terhajat ... tercpai ..weyh ko leh tak komen kat blog aku ?

ibu_arifa said...

happy new yaer :)

mrS May said...

yekerw bella????
suwi lah dear..aku bz semenjak dua menjak nie.
nnt aku komen erk?
tp aku baca taw en3 ko sume

hepi new year ibu_arifa

~~bella~~ said...

hahaha a... aku tak paksa ko komen weyh ... sebab membe2 aku g tau since dah tukar layout cam nak komen kat blog aku tersekat skit .. hhahaa .. takpe skang dah ok.

Post a Comment

**happy family**

**happy family**