Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, December 16, 2009

mengfesbukkan diri

salam.......

wah!!!hebat skang ni aku tgk kebun ko erk bella??bkn men meriah!!cepat ko belajar kn?
tulah,,b4 nie duk bising2 kate xretilah,xpandailah...skang ko lah raja di kebun..
syabas buat bella!!bangga aku de kwn cm ko...semoga trus berjaya erk geng!
sume org duk cite psl farmville skang....**yekerw??de kerw org nk addict game ni cm bella??
hahahahahhahaha
bella jugak jd bahan aku!!aku xsure samada aku tertinggal / tercicir xde cite psl farmvile.
pe2lah bella....yg penting ri ni aku nk wat en3 tentang game yg de dlm fesbuk yg mmg leh wat org sume terdiam bila mengadap menda alah tue..siyes beb!!aku pown cmtu..xjln kije!
aku de gak men farmville cm org len.tp bak kate bella xlah hebat cm org len yg dh level 40 keatas tu kan??

cmne lah korg leh tahan kn main menda2 alah tue??sbr jelah aku klu nengok kebun korg2 yg dh terror tue...byk tul duit kelian kn?klu sesaper yg men tu bg2 lah gift cket kt aku nie..saje nk memenuhkan kebun aku yg mmg xde rupe kebun tue..kak zatul kater dh cm rupe farmfair jer..bukan funfair erk??**kak,tu ok lagi..akak xtgk lg kebun si anu tue...lagi lah funfair!!mud ngompat..

kdg2 bile terlebey layan mmg syok abis sbb kite leh hias kebun tu ikut suke kite..kepada yg minat deko2 ni lah masa nyer!
selain farmville nie,aku de main gak game bela kucing...ya Ampun klu real nie mmg aku xsanggup..nk mencuci ta** kucing berbagai!ishhhhh.....xmo lerw aku.
seronok sbb tgk kucing ni duk gediks2 melompat sana sini..pastu bg mkn..and da best part men
game ni kn...walaupown engkau memelihara kucing nan bersepah tp rumah ko tetap syurga beb...kite sendiri yg hias umah kite bg meletopppp meriahuolss..mmg gem!!
berbicara bab kocing nie,,tul kerw saper de memelihara kucing ni murah rejeki???jwb wak!!
org ckp lah...aku tnyer jer klu2 de yg taw.umah mrs.mak aku xpernah xde kucing.mslhnye kami xnk bela kucing..tp tah kucing sesaper ng slumbernyer dtg umah mrs.emak pastu landing2 smbil mkn wat cm umah sendiri dan kesudahannye trus lekat menetap kt umah itu..sgt hampeh!!
pergi sekor dtg 2,pergi 2 dtg 4...fenin taw!

umah aku xde kucing,,,kucing miang de!besar ponyer kucing.kucing ni xjual.kucing ni mengiau time mlm jerw.....sesaper de kucing tu dirumah mereka angkat ekor??hihihihihi

selain bercucuk tanam sambil memelihara haiwan ternakan dan membela kucing aku juge de menternak anak2 ikan..korg jgn lah pikir benda len.aku bela anak ikan dlm akuarium lah..
nama game tu fishville..wat masa ni aku dh de 3 tank yg penuh sarat ng ikan2 yg santek!!
hurm,,,kenape sy suker men game??sbb sy sukerlah!!!!!ikan ni koje senang je nk jage dia...
hari2 duk bg mkn je memanjang smpai gemok cm aku pastu joal!!makcik kayo lah pastu..
boleh beli ikan bebanyak lagi pastu bg mkn pastu jual..beli ikan lagi pastu bg mkn pastu jual..beli ikan lagi....berapa byk da!!!!
tank 1


tank 2


tank 3

huh...penat dh menaip lelaju nie!act,de lg game len yg aku men tp ni je yg aku duk gile skang nie.
tapi de satu game ni mmg aku minat gilerw aku xleh post kt sni.kang xpasal2 aku kena gam!
game tu mmg feberet aku lah dr dulu hingga skarang dan selamanyer..huhuhuhu
game tu kena de psgn!klu x bkn game namanye....
ishhhh udah2 lah dulu erk?besok sambung!

nota kaki : jom bg gift byk2 kt aku!!


2 comments:

~~bella~~ said...

hahahaahahha aduh ,,, sakit usus aku gelak sorang2 .... WOW ... dasatnya ... habis semua game facebuk ko main ..caya la ...o... meletop nama aku dalam blog ni kan ... OH i LIKEEEEEE ,........

mrS May said...

tu lah ko....
kije aku kt cni mmg men game jerw smpai abis wktu kije.
bos aku byr gaji suh men game!!

Post a Comment

**happy family**

**happy family**