Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, November 11, 2009

imbas kembali part 2

salam.....

sebenarnye de lg baju persalinan yg aku nk share ng uollss tp puas aku godeh sume folder yg de dlm pc kt opis ni ngan dlm pendrive aku tp non adooo...
hurm....
dlm pc kat umah de tp aku lupe nk save dlm pendrive so dgn hormatnye aku trus persembahkan baju malam berinai dulu erk???
sowilah erk kengkwn!!!
mlm berinai tue aku pilih songket tabur colour dark blue...
bg aku tue baju yg palin cantik aku pakai ritu..
kena sgt ng warna kulit aku dan mr.huB...
suker...suker....suker.....




pas siap mlm berinai tue....suami yg aku baru nikahi itu telah diusir pulang kerumahnya....
wakakakakakaka
xleh titon sama lagi...**sian bie kn?
keesokan harinya....08-12-2007,Ahad
majlis persandingan diantara Fifie&May setelah 3tahun mengikat tali pertunangan termeterai..
aku bahagia!!!!!!!!!
aku cium tgn mr.huB dia leh sengih besar lak..
**hoi..hoi...mari bergembira

jgn teropong ini mlm ha!!

act,gaun ni tuk potong kek tp puas aku cari [ic aku tgh potong kek tp non adooo dlm folder kt cni..nnt klu de aku post erk?

berebut nak bukak hadiah

dlm pic ni de dua or je yg dh berpunyer...
yg len masih single mingle.....

tgklah senyuman mr.huB tue...
bkn men dia erk????

mrs.mom&mr.abah

syg kamoo




bye2 sumer....
nak titon!!!!

2 comments:

~aSHa~ said...

kuruih nye dulu...ehehehe

mrS May said...

iyekerw???
ni yg sedey nie...
nk jd cm dulu!!!!ish3
dulu berisi gak tp de part2 dia jer..
skang sume berisi

Post a Comment

**happy family**

**happy family**