Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, November 18, 2009

Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10

salam.....

dengan lafaz bismillah aku mulakan penyertaan contest si kecik molek aku tue..
contest yg aku sertai kali nie dianjurkan oleh Pn.Nor Hafizah Madzlar dan ditaja oleh Kak Sari..
Blog Fitrah Cinta yg dikendalikan oleh Kak Sari nie de menjual Cloth Diapers yg memang bermacam2 warna.Kak Sari bukan saje menjual malah juga mengajar bagaimana cara2 penjagaan dan membasuh Cloth Diapers dgn cara yg btul...xrugi klu sape2 yg berminat nk menyelamatkan bumi nie menggunakan Cloth Diapers..tul x Kak Sari???
http://saricorner.blogspot.com/

kepada yg berminat nk bertanya lebih lanjut mengena Cloth Diapers nie leh tinggalkan komen kt blog Kak Sari erk??

kepada uolss2 yg rasa nk menjoinkan diri jugak dlm contest nie leh lah gi ke blog Kak Pijah tuk taw lebih lanjut...
http://sitisifir10.blogspot.com/


Syarat contest :
  • Sila letakkan link ke blog ini. Pastikan nama yang keluar di bloglist kalian adalah Siti Sifir's Supernova Share-Out Space. (Pijah!! Cerewet nya ngko nih!!!)
  • Sila letakkan linkkan blog anda ke blog penaja Fitrah Cinta dan jadi follower Fitrah Cinta. Sila jengah ke sana dan tinggalkan komen tentang blog k.Sari di entry contest blog masing2.
  • Anak anda itu hendaklah perempuan, berumur bawah 3 tahun. Gambarnya hanyalah sekeping sahaja supaya senang untuk dinilai. Jangan risau, kami bukan nak cari calon menantu
  • Letakkan banner di sidebar...(kalau ramai masuk maka merata2 lah wajah Arwa ku kan kelihatan...ngeh he he..ops itu pun kalau ramai ek...) Sila abaikan banner yang ala kadar itu..kerana tuan buat contest ini sangatlah tak rajinnya nak mengedit gambar :P
  • Tolong beri tajuk Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10 di entry anda.
  • Tarikh tutup 30 November 2009 jam 12 pm (tengahari)
  • Sebagai menambah perasa, sila rajin singgah dan beri komen. Mungkin ini caranya untuk merasuah saya... :P walaubagaimanapun biarlah gambar bertocang anak anda menyengat ye...( tocang budak ada sengat kah??)
  • Tinggalkan link anda dikotak komen di bawah.
  • Pemenang akan diketahui petang hari yang sama jika saya tak ada kesulitan lain insya ALLAH...dan jika ada peserta, kalau takde nak umum apa??
  • Hadiahnya adalah :
Hadiah pertama :
  • Baju gown Sarakids dan baucer di bawah (dah cuti sekolah kan..bolehlah kalian merendek...)
Voucher free n easy 3 hari 2 malam ke HONG KONG


Hadiah kedua :
  • Baju gown Sarakids & Baucer di bawah


dan dengan itu aku pampangkan wajah anak dara ku bertocang.....

Najwa dengan muka masam sbb baru pas kena marah ng ummi....
bdk kecik nie klu de abi dia cmnilah...
tinggi sore skit mulalah wat muka merajuk dia tue...
bila dia buat muka mcm nie dah mcm mr.huB yg bertocang
hihihihihihihi

NAMA : NAJWA NUR QISTINA BINTI MOHD NORIMAN
UMUR : 1 TAHUN 5 BULAN
HOBI : MELAWA DENGAN BRG MAKE-UP UMMI


Nota kaki : hadiah dia meletop!!!!!!!!!!!!!!!!!!nak menang..xkire...

4 comments:

Sitisifir10 said...

uuu...di mana ya link ke blog saya (sitisifir)?

mrS May said...

ampunkan pn penganjur....
td terleka smpai xsedar..
ingat dh link kn..
sy dh linkkn kt cute baby..
sowi!!!!!!!!!

Sitisifir10 said...

hhihi...takpe...kita boleh betulkan...OK dah diterima :)

mrS May said...

tq kak!!!!!!!

Post a Comment

**happy family**

**happy family**