Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, November 3, 2009

bukan lupa cuma lewat

salam....

...maaf kwn...
...aku taw ko mrhkan aku...
...sumpah...
...aku xlupe...
...cuma aku lewat...
...semlm aku dh ingat nk wish kt ko...
..tapi...
...tetibe hset aku wat hal...
...selalu hset aku xmcm tu...
...tp nak dijadikan cite...
...tetibe hset aku meragam...
...ko baru tukar no...
...aku xingat 019 ko...
...aku ingat no 017 ko jer...
...tp ko dh xpakai no tu...
...aku dh wish pon kt ko...
...aku harap ko mrh lg...



selamat ulangtahun yg ke 23
NURUL LIANA SHAFIQAH BINTI MOHD ASHLEY


aku de surat tuk ko!!!
tu pon klu ko baca en3 aku nie..
aku taw ko pernah baca blog aku...cuma sejak ko dh ke unit stastitik ni ko cm bz sgt.
xkisahlh ko baca ke x..
aku tetap nk luah kt cni...
sha....
aku gembira dpt kenal ng ko.
bg aku ko ni seorg gadis yg happening yg selalu wt aku pening..
ko org pertama yg aku kenal kt mahkamah nie..
kemana de ko,,kt ctu de aku
org gelar kite UPIN&IPIN
tapi skang dh xmcm tue
ko dh de kwn baru....
ko dh xmo kwn aku.
xper..
aku xkisah
janji ko bahagia...
aku taw ko mrhkan aku..
aku mintak maaf klu aku de wat slh dan silap...aku tgk pon skang ko happy je
aku lalu sebelah ko xnmpk aku
aku ym ko layan ala kadar jer
aku ajak ko kuar ko bz
ok...
cukup setakat nie pe yg aku nk luah...
ko xmrhkn aku luah kt cni???
aku windu ko yg dulu...
yg meriah ng kami..
bkn aku jer yg rindu ko....
sume yg kenal sebelum mereka.....................................

No comments:

Post a Comment

**happy family**

**happy family**