Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, November 26, 2009

raya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

salam...

kepada sume2 kawan
samada yg kenal atau xkenal aku
yg de baca atau terbaca en3 aku
maaf andai de yg tersinggung
aku manusia biasa
yg kadang2 juga xlepas dr melakukan kesilapan
aku cuma mencari tempat meluahkan
berkongsi masalah
aku harap xde yg berkecik ati dgn pe pon kenyataan aku dlm setiap en3
aku sekadar bercerita mengenai diri aku
pe yg berlaku pada aku sepanjang kehidupan aku
pada yg xsuke
berhenti setakat ini
dan jgn truskan membaca blog aku nie
aku xberniat menyakiti hati sesiapa
sekadar memuaskan hati sendiri
kat sini
aku nak ucap
SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA
kepada semua umat Islam
berhati2 dijalan raya

uolls sume beraya dimana?
aku sekeluarga akan beraya dirumah MIL aku kt Pantai Dalam,KL
pada hari raya ketiga
najwa akan di "aqiqah"
harap segala berjalan dgn lancar

nota kaki : kami xberaya kt kelantan sbb banjir....kepada yg xdpt balik cm kami ni,,sbr yo lah!!!

Monday, November 23, 2009

selamat harijadi mr.abah

salam....

sabtu lepas kn 21-11-2009...maka dgn itu bertambah umur mr.abah setahun dan menginjaklah umur mr.abah ke 58tahun...
semlm kami sekeluarga wat makan2 kecik kt umah aku....xde majlis besar2 pon sbb mrs.emak nak sambut besday mr.abah kt tempat special..dimana???itu rahsia!!!!!!!!!!
aku tgk mr.abah hepi semacam jerw...mungkin sbb anak2 dia de disisi dia..kakak aku pulak baru sampai dari Perak...
budak kecik baju kuning tue mmg suke menyibuk
suka kacau atuk dia!!


mr.abah mkn kek buatan sendiri
"sedap ke kek tue abah??"

antara cucu mr.abah yg menggamatkan suasana
hihihihihihi
pandainye si kecik kuning tue pandang kamera

mkn xnk bersuap..nk mkn sendiri
"dah boleh jd kakak dh nie"
mr.abah sedih time bg2 kek kat cucu2 yg dtg sbb 2 org cucu mr.abah xde..
ajim dan acip dah balik kg.Jengka 22


abah....
selamat menyambut ulangtahun yg ke 58
semoga abah sentiasa dilindungi dan diberkati
panjang umur dan murah rezeki
terima kasih di atas kasih syg yg abah bg
terima kasih kerana membesarkan kami
terima kasih kerana berkorban utk kami
terima kasih kerana memberi pendidikan kepada kami
terima kasih kerana menyayangi kami
terima kasih abah
ateh syg sgt kt abah.!!!
i luv u abah
muahh muahh muahh 1000x

Friday, November 20, 2009

cerita sebalik UPSR

salam...

sebelum aku mulakan cite kali nie..aku nk ucap tahniah kepada sume pelajar2 darjah enam yg telah berjaya dalam UPSR.Terutamanya tentulah kepada yg mendapat 5A kn???tp kepada yg xdpt 5A jgn bersedih dan putus asa sbb masih de peluang tuk kamu sume buktikan yg kamu juga boleh meraih lebih byk A...
aku pon dulu pelajar darjah enam yg menduduki UPSR...
masa tu tahun 1998..
sungguh tarikh itu xpernah luput dr ingatan aku...
dlm usia 12tahun aku dh mengerti mengenai hidup di dunia..
aku boleh dikategorikan pelajar yg cerdik ketika itu.
aku sentiasa diberikan perhatian oleh sume guru2...
aku ditempatkan di kelas pertama dari aku darjah 1
beberapa hari sebelum menduduki UPRS
kami sentiasa diberi kata2 semangat oleh guru2
aku dan beberapa rakan dijangka akan mendapat 5A
pada 31 Ogos 1998
negara kite menyambut kemerdekaan
aku pula semakin berdebar kerana keesokan hari adalah hari aku berjuang didewan periksa
ketika sedang asyik didalam bilik di hari cuti
tiba2
kedengaran telefon rumah berdering
aku mengangkat gagang
yg aku dgr hanya.........
"razain dh meninggal"
aku rasa bdn aku lemah longlai...
xbermaya
aku rasa mcm di awang-awangan
btul ker pe yg aku dgr td?
atau aku sedang bermimpi???
tiba2 mr.abah capai gagang dan mr.abah mula menangis
seluruh keluarga aku bersedih
mmg xslh lg pe yg aku dgr td...
abg kesayanganku telah pulang keRahmatullah
buat selama2nya
tanggal 01 september 1998
adalah tarikh dimana aku dan rakan akan menduduki UPSR
aku btul2 xbersedia tuk menduduki peperiksaan dlm keadaan sebegitu
jenazah abg aku belum dikebumikan kerana perlu dibedah siasat
aku kesekolah untuk menduduki UPSR
tapi hatiku trus lekat dirumah menanti ketibaan jenazah abg ku
sambil menjawab setiap soalan periksa
airmata aku xberhenti menitis
aku sentiasa berdoa supaya aku diberi peluang menatap wajah abg aku buat kali terakhir
dgn segera aku menghabiskan segala soalan yg tertera
lalu aku minta izin tuk pulang
setiba aku ditanah perkuburan
kerja pengkebumian telah selesai dilakukan
YA ALLAH
sungguh berat ujian mu terhadap ku
aku menangis dlm diam
xsiapa taw yg aku sedih kerana aku xdpt tgk wajah abg kesayangan ku buat kali terakhir
aku redho
mlm tu aku bermimpi
abg ku hadir dlm mimpi dgn wajah putih berseri
dia tersenyum dan menghulurkan tgn
aku menyambut tgnnya lalu kucium
setelah itu aku sedar dr mimpi
seperti dlm dunia nyata aku terasa yg aku benar2 berslm dan mencium tgnnya
aku diberi peluang menatap wajahnya didlm mimpi
terima kasih Ya Allah
keputusan UPSR yg aku dpt tidaklah seteruk seperti yg aku sangka
walau aku xdpt 5A
tp aku berjaya banggakan mrs.emak dan mr.abah
aku dpt 3A 2B dlm keadaan ketika aku bersedih menjwb periksa
Alang....Ateh sentiasa rindukan Alang!!!!!!
luv u Alang.....
AL-FATIHAH

Thursday, November 19, 2009

pelik tp benar

salam.......

aku xtaw lah pe yg aku nk tunjukkn kt uollss nie pelik ke x...
tp bg aku mmg pelik sbb aku xpernah tgk..
ptg semlm balik dr kije aku trus menuju kerumah mrs.emak sbb nk amik buah hati aku.
tgh duk landing2 depan tb,tetibe mak aku bersuara..
"teh,ko pernah tgk x kucing de kening mcm org?"

aku watlah muka blurr...aku xdelah terkejut sgt.sbb aku bayangkan mungkin kucing yg mrs.emak nmpk tu bese2 jerw..mrs.emak mmg suke wat lawak.lagi aku diam,lagi rancak mrs.emak bercerita.
"mula2 angah yg nmpk kucing tue...ye2 dia jerit,nani2!!! de kucing muka dia cm org lah"
"pastu emak lak nmpk..mmg kening dia mcm org teh..."
"len mcm jer emak tgk kucing tu"

dh puas mrs.emak bercerita,,aku pon mintak izin balik jap sbb nk mandi..**budget sopan!!
dah siap mandi2,make-up2 bagai...aku pown gi lerw balik umah mrs.emak sbb dah janji nk gi manghabiskan waktu kt umah nenek...sesampai jerw kt umah nenek nie mrs.emak duk citer lg psl kucing pelik yg dia nmpk tue.....kelakar tul mrs.emak nie taw!!!!kul9.15 pm kami balik dr umah nenek...aku hantar mrs.emak kt balik tp sebelum aku trus balik rumah aku...mrs.emak ajak borak2 kt buai...aku kn anak yg baik so aku ikut jelah kehendak emak aku.
tgh duk borak2 kt buai tu tetibe mrs.emak jerit kt aku...
"teh2,,,tu2!!!!!kucing yg emak citer tue"

sekali aku tgk..!!!
hamik ko..........
mmg aku terkejut
patutlah mrs.emak citer mcm org jakun xpernah tgk kucing
sbb bile aku tgk jer kucing tue....
trus aku lak yg jd org jakun xpernah tgk kucing
aku mmg xpercaya
puas aku lap kening dia tue...
aku katelah ng emak aku
"org conteng nie mak"
"pakai arang"


laplah ko pakai pe pon mmg kening kucing tu kening asli
tetibe mr.abah bersuara dr dlm umah...
"nak taw ori xori...bwk masuk bilik air berus kening dia tu pakai berus dawai!!!"
hahahahahahahahahahahaha

nak tgk muka kucing tue??
aku bg nama dia kin chan
sbb kening dia lebat!!
tp xtaw kucing saper....



last pose dr kucing pelik....
"nama sy kin chan..sy dik beradik ng sin chan"

Wednesday, November 18, 2009

Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10

salam.....

dengan lafaz bismillah aku mulakan penyertaan contest si kecik molek aku tue..
contest yg aku sertai kali nie dianjurkan oleh Pn.Nor Hafizah Madzlar dan ditaja oleh Kak Sari..
Blog Fitrah Cinta yg dikendalikan oleh Kak Sari nie de menjual Cloth Diapers yg memang bermacam2 warna.Kak Sari bukan saje menjual malah juga mengajar bagaimana cara2 penjagaan dan membasuh Cloth Diapers dgn cara yg btul...xrugi klu sape2 yg berminat nk menyelamatkan bumi nie menggunakan Cloth Diapers..tul x Kak Sari???
http://saricorner.blogspot.com/

kepada yg berminat nk bertanya lebih lanjut mengena Cloth Diapers nie leh tinggalkan komen kt blog Kak Sari erk??

kepada uolss2 yg rasa nk menjoinkan diri jugak dlm contest nie leh lah gi ke blog Kak Pijah tuk taw lebih lanjut...
http://sitisifir10.blogspot.com/


Syarat contest :
  • Sila letakkan link ke blog ini. Pastikan nama yang keluar di bloglist kalian adalah Siti Sifir's Supernova Share-Out Space. (Pijah!! Cerewet nya ngko nih!!!)
  • Sila letakkan linkkan blog anda ke blog penaja Fitrah Cinta dan jadi follower Fitrah Cinta. Sila jengah ke sana dan tinggalkan komen tentang blog k.Sari di entry contest blog masing2.
  • Anak anda itu hendaklah perempuan, berumur bawah 3 tahun. Gambarnya hanyalah sekeping sahaja supaya senang untuk dinilai. Jangan risau, kami bukan nak cari calon menantu
  • Letakkan banner di sidebar...(kalau ramai masuk maka merata2 lah wajah Arwa ku kan kelihatan...ngeh he he..ops itu pun kalau ramai ek...) Sila abaikan banner yang ala kadar itu..kerana tuan buat contest ini sangatlah tak rajinnya nak mengedit gambar :P
  • Tolong beri tajuk Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10 di entry anda.
  • Tarikh tutup 30 November 2009 jam 12 pm (tengahari)
  • Sebagai menambah perasa, sila rajin singgah dan beri komen. Mungkin ini caranya untuk merasuah saya... :P walaubagaimanapun biarlah gambar bertocang anak anda menyengat ye...( tocang budak ada sengat kah??)
  • Tinggalkan link anda dikotak komen di bawah.
  • Pemenang akan diketahui petang hari yang sama jika saya tak ada kesulitan lain insya ALLAH...dan jika ada peserta, kalau takde nak umum apa??
  • Hadiahnya adalah :
Hadiah pertama :
  • Baju gown Sarakids dan baucer di bawah (dah cuti sekolah kan..bolehlah kalian merendek...)
Voucher free n easy 3 hari 2 malam ke HONG KONG


Hadiah kedua :
  • Baju gown Sarakids & Baucer di bawah


dan dengan itu aku pampangkan wajah anak dara ku bertocang.....

Najwa dengan muka masam sbb baru pas kena marah ng ummi....
bdk kecik nie klu de abi dia cmnilah...
tinggi sore skit mulalah wat muka merajuk dia tue...
bila dia buat muka mcm nie dah mcm mr.huB yg bertocang
hihihihihihihi

NAMA : NAJWA NUR QISTINA BINTI MOHD NORIMAN
UMUR : 1 TAHUN 5 BULAN
HOBI : MELAWA DENGAN BRG MAKE-UP UMMI


Nota kaki : hadiah dia meletop!!!!!!!!!!!!!!!!!!nak menang..xkire...

aku dh syg kt 'si dia'

salam....

semenjak aku dikenalkan dgn 'si dia'
siang mlm aku terkenang kn 'si dia'
makan xkenyang!!!
mandi xbasah!!!
tidur xlena!!!
ishhh
letihlah mcm nie...
tidur pon termimpi2
kadang2 takut jugak klu laki aku taw aku dh jatuh cinta pd 'si dia'
yelah..
aku ni isteri org dan seorang ibu
patut kerw aku berperangai begitu???
tapi!!!!!
zaman skang...
cuba ckp ngan aku...
saper yg xbuat mcm tue????
yer!!!
aku taw..
aku patut tumpu pd status aku skang.
tapi
aku buat sume nie time kat opis jerw...
kat umah aku tumpu pd anak dan suami
walau kadang2 aku terkenangkan 'si dia'
tp ckit pon aku xcuri masa klu dirumah
sbb aku dh janji
walau mcm mana pon kuat cinta aku pd 'si dia'
aku xboleh abaikan tanggungjawab aku!!
kepada 'si dia'
sabar yer syg!!
kite mesti akan jenguk awk walau seketika..
tapi kite xkan lupe awk langsung
kite dh syg awk!!!
awk syg kite x???


ohhhhhhh farmville ku...
walau ko xsebesar ladang kengkawan aku yg len
aku tetap syg kamoo
sbb aku sedang berusaha keras tuk menjadikan kamoo yg terbaikkkkkk di antara ladang
hihihihihi
mehlah sudi2 jadi jiran aku
suziera_fifie@yahoo.com

nota kaki : uollss sume pk perw??aku syg mr.huB akulah...xmungkin aku cari lain.sbb dia terbaiiiikkkkkkkkk dari ladang!!!!!!!!

Tuesday, November 17, 2009

dah terima!!!

salam.....


thanks to fie(sweet pinky stuff)
hehehehehe
barang yg aku order tue dh aku terima ptg semlm.
apakah????
uollss nk taw??klik..
klu nk taw lebih lanjut mengenai brg yg aku terima semlm mmg uollss kena klik..
nk taw pe yg aku terima semlm????
.
.
.
.
.
.
.
.
.

de sape2 taw mengenai kebaikan cocoacollagen ni x??
aku beli sbb aku baca komen testimoni2 yg de kt blog fie..
mmg menarik bg seorg wanita yg dh berumahtangga dan mempuyai anak mcm aku nie..
Bella!!!!
ko pon boleh minum taw?
sbb fie kate yg lom kawin pon leh amalkan cocoacollagen nie..
ok,,kepada sesaper yg berminat lehlah order kt fie..
SWEET PINKY STUFF
dijamin selamat sampai
aku sedang mencuba.....
kamu bila lg???

Monday, November 16, 2009

sudah beli!!!!!

salam...

semlm aku dan mr.huB ke Kajang sbb nk beli hsetmurah baru tuk aku..
cybershoot 3.2megapixel..bagi aku gambar cantik tue yg penting...
pastu sekali gus aku dpt gak camera olympus 6.0megapixel...tahniah tuk aku!!!
xdelah nk pakai shootgun bagai kan??
sbb aku bkn blogger yg dikenali..
sesajer nk post picture kegiatan seharian aku...so olympus tu dh cukup baik lah dr xde kn??

tp skang nie aku cm "terkureng" hapdet..
sowi uollss
aku bz semenjak 2menjak nie...
bz dgn game dlm facebook tue...
baru pandailah katakan....tu yg syok lebey!!
FARMVILLE....jom main.!!

Friday, November 13, 2009

hepi besday

salam.....

...arini kn...
.
.
.
...arini kn...
.
.
.
...arini kn...

de 2 org yg menyambut ulang tahun

firstly
aku nk wish hepi besday kepada adik saudara
yg seusia ngan anak aku
Nur Zuyin Aina Batrisya Binti Muhammad Hashim
walaupon yuyin xbaca blog ateh ni lg,
ateh tetap nk post jugak
semoga yuyin jd anak yg solehah dan berguna
nnt dh besar,,,kwn sesama najwa taw??
**anak buah ng mokcik sama baya..
yg baju ijau tu yuyin
skang dh lagi besar dr najwa...

secondly

aku nk wish hepi besday kepada seorg sahabat
yg sgt baik kt aku
En.Ahmad Nazarul Sukry Bin Kamaruddin
kite taw awk baca blog nie
jd kite xteragak2 nk wish kt dlm nie je
semoga awk dipanjangkan umur
diberkati
&
dimurahken rezeki
xmo sumbun2 taw klu kite dh xkije cni lg
awk kn abang long bagi kita ng azie

dengan ucapan kepada kedua2 org yg menyambut kelahiran pd tarikh sama tp lain tahun ni

HEPI BESDAY TO U ALL!!!

Wednesday, November 11, 2009

imbas kembali part 2

salam.....

sebenarnye de lg baju persalinan yg aku nk share ng uollss tp puas aku godeh sume folder yg de dlm pc kt opis ni ngan dlm pendrive aku tp non adooo...
hurm....
dlm pc kat umah de tp aku lupe nk save dlm pendrive so dgn hormatnye aku trus persembahkan baju malam berinai dulu erk???
sowilah erk kengkwn!!!
mlm berinai tue aku pilih songket tabur colour dark blue...
bg aku tue baju yg palin cantik aku pakai ritu..
kena sgt ng warna kulit aku dan mr.huB...
suker...suker....suker.....




pas siap mlm berinai tue....suami yg aku baru nikahi itu telah diusir pulang kerumahnya....
wakakakakakaka
xleh titon sama lagi...**sian bie kn?
keesokan harinya....08-12-2007,Ahad
majlis persandingan diantara Fifie&May setelah 3tahun mengikat tali pertunangan termeterai..
aku bahagia!!!!!!!!!
aku cium tgn mr.huB dia leh sengih besar lak..
**hoi..hoi...mari bergembira

jgn teropong ini mlm ha!!

act,gaun ni tuk potong kek tp puas aku cari [ic aku tgh potong kek tp non adooo dlm folder kt cni..nnt klu de aku post erk?

berebut nak bukak hadiah

dlm pic ni de dua or je yg dh berpunyer...
yg len masih single mingle.....

tgklah senyuman mr.huB tue...
bkn men dia erk????

mrs.mom&mr.abah

syg kamoo




bye2 sumer....
nak titon!!!!

Tuesday, November 10, 2009

imbas kembali......part 1

salam.....

maaf kepada sume kengkwn.
suker xsuker uollss sume kena gak layan en3 aku kali nie.
sbb en3 kali nie khas tuk kengkwn aku yg mintak/xmintak tgk pic kahwin aku yg dh berzaman tue...**dah sorang anak aku baru nk tgk pic wedding aku???
uollss pepaham jelah...
kite nie bile dah bertambah kwn so byklah permintaan nak kena tunai..
kang kate aku nie sombonglah..
bongkaklah...
kedekutlah....
ishhhhh
pe2 jelah

mcm aku kater....
suke xsuke........layanss!!!
suke ati uollss lah nak kutuk ke per ker kn??
aku tawlah majlis aku xsemeriah kahwin mawi&ekin..
tapi itu adalah hari yg paling berbahagia buat aku...
AKU BAHAGIA
kite mula dengan hari pernikahan aku pada hari Sabtu,07-12-2007...bertempat di Masjid Jamiurrahmah.

muka berdebar si pengantin lelaki...
**mlm sebelum tue duk lepak ng kengkwn konon nk lepas zmn enjoy
sudahnye mata mengantuk...rasakan!!



mr.huB dinikahkan sendiri oleh mr.abah aku
**hahahahah...tambahlah kecut mr.huB,sbb masa bercinta mmg dia takut ng mr.abah


selesai nikah
**nape muka aku terpele'ot kt ctu??suke nau gayanye tu


dah sah jd husband&wife..
**suker,,,suker,,,suker,,,

pas nikah tibalah sesi persalinan....
untuk make up+perhiasan kamar beradu+pelamin+jurukamera+persalinan+aksesori sume disediakan oleh Chantique Boutique dengan jumlah bayaran sgt murah..
**thanks to Ekin iaitu mak ayam andam merangkap kwn yg aku syg..


ni baju puteri perak...
disebabkan baju nie xde tu lelaki,so aku jer yg berposing tuk perslainan yg nie


bolly..bolly..


jawa style
**pdhal aku bkn keturunan jawa,mr.huB pon bkn erk..dia kelantan sejati
yg kalah bola piala malaysia tue



hait arigato kozaimas....


yg aku sedih sgt2 ialah...
pic masa aku khatam xde sape pon snap..sedey!!!!
xkn aku lak nak snap kn..
citenye cmnie.....
cameraman aku nie adalah seorang pemuda berbangsa india....
jd dia ngat masa majlis khatam tue kamera xdibenarkan...
yg family aku pon xsorg yg teringat nk snap pic...
dah siap gambor br perasan satu keping pic pon xde tuk khatam...
haissshhhh pe kamoo sume buat ha???
rugi sgt sbb baju tu cantik sgt...

nota kaki : sambungan part 2 besoklah plak erk??

Monday, November 9, 2009

aku sedih!! (*_*)

salam.....

sedih pe yg aku nk kongsi erk??

hset buruk aku rosak lagi.....

nmpaknye mmg aku terpaksa beli hset murah lain.....

fenin...fenin...fenin...

makanya,,,buat masa nie mmg xde lah gambar memenuhi ruang en3 aku..

sian uolss kn??
**kunun,,saper lah yg nk tgk blog aku nie..

tp xper..
demi utk uolss aku sanggup beli hsetmurah yg len...

kepada hset buruk aku.....
selamat tinggal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SORRY!!!!

salam....

kepada sume kengkwn terchenntaa...
aku nk say SORRY...
kerna lama menghilang.....

aku dijangkiti virus sakit mata....
huh..
sgt sakit

hari isnin 02-11-2009,aku bangun titon nk mandi gi kije..
sekali mata aku melekat mcm kena gam....Xboleh bukak
hari selasa 03-11-2009,aku tgk mata Najwa mula mengecik..
Najwa dah kena jangkitan dari aku.
maafkan ummi syg
hari rabu 04-11-2009,mr.huB plak ajak gi klinik.....
sbb mata dia dah mula gatal2.
hihihihihi
sowi bie....
hari khamis 05-11-2009,mr.abah plak minta dihantar ke klinik...
sbb mata mr.abah bengkak dah mcm apek....
sian mr.abah...
ampun abah

gitulah ceritanya....
bkn aku xmau berblog...tp mata x mengizinkan......

maaf yer..

nota kaki : sape mau virus masih de sisa utk dijangkiti..mari ke mari..

Tuesday, November 3, 2009

bukan lupa cuma lewat

salam....

...maaf kwn...
...aku taw ko mrhkan aku...
...sumpah...
...aku xlupe...
...cuma aku lewat...
...semlm aku dh ingat nk wish kt ko...
..tapi...
...tetibe hset aku wat hal...
...selalu hset aku xmcm tu...
...tp nak dijadikan cite...
...tetibe hset aku meragam...
...ko baru tukar no...
...aku xingat 019 ko...
...aku ingat no 017 ko jer...
...tp ko dh xpakai no tu...
...aku dh wish pon kt ko...
...aku harap ko mrh lg...



selamat ulangtahun yg ke 23
NURUL LIANA SHAFIQAH BINTI MOHD ASHLEY


aku de surat tuk ko!!!
tu pon klu ko baca en3 aku nie..
aku taw ko pernah baca blog aku...cuma sejak ko dh ke unit stastitik ni ko cm bz sgt.
xkisahlh ko baca ke x..
aku tetap nk luah kt cni...
sha....
aku gembira dpt kenal ng ko.
bg aku ko ni seorg gadis yg happening yg selalu wt aku pening..
ko org pertama yg aku kenal kt mahkamah nie..
kemana de ko,,kt ctu de aku
org gelar kite UPIN&IPIN
tapi skang dh xmcm tue
ko dh de kwn baru....
ko dh xmo kwn aku.
xper..
aku xkisah
janji ko bahagia...
aku taw ko mrhkan aku..
aku mintak maaf klu aku de wat slh dan silap...aku tgk pon skang ko happy je
aku lalu sebelah ko xnmpk aku
aku ym ko layan ala kadar jer
aku ajak ko kuar ko bz
ok...
cukup setakat nie pe yg aku nk luah...
ko xmrhkn aku luah kt cni???
aku windu ko yg dulu...
yg meriah ng kami..
bkn aku jer yg rindu ko....
sume yg kenal sebelum mereka.....................................

**happy family**

**happy family**