Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, October 21, 2009

TAG Mr.Bullet

salam...

aku ni follower tegar juger lah tuk blog Mr.Bullet nie..
so,,dah dia kate tag tu tuk sume follower maka dgn rasminye aku anggap aku pon wajib jawab tag dr dia..tul x??
dah tentu2 aku xpernah jawab tag,so klu slh silap harap ampun!!!

1. Tolongla bagitau satu word English yang TERPALING korang susah nak sebut ek? Agak2 terbelit x lidah nak sebut word tu...

...word yg de huruf X...

2. Penah nengok citer Seniman Bujang Lapok kan...Mesti kenal ngan Sarip Dol...Sarip Dol tu samseng Kampung Dusun kan...Sape samseng kampung korang yang TERPALING suke kacau korang?

...xde sape sbb akulah samseng tu,wakakakaka...

3.Sape2 yang xde pasangan sile bayangkan yang korang ade pasangan yek...Perangai pasangan korang yang TERPALING korang seram jek nengok...Seram tau x seram...Nape ek seram?

...makan nasi berpinggan2,dah mcm alien aku nengok...

4. Korang nak tunjuk yang korang TERPALING baik la kan. Korg pimpin la sorang org bute ni melintas jalan...Ntah cmne silapnye, kaki org bute tu termasuk dalam longkang setibenye korang kat seberang jalan sane...Ape agak2 perasaan org2 sekeliling yang nengok korang?

...mesti diowang kate aku yg tolak si bute itu kn??...

5. Kat umah korang mmg TERPALING payah nak masak. Selalu mak korang jek masak...Tetibe korang ajak kengkawan makan kat umah wpun bukan korang yang masak. Ade plak sorang kawan korang tu diam je...Org sembang dia senyum jek...Mesti bapak korang akan cakap yang kawan korang tu...........( sile sambung )...Tapi hakikatnye kawan korang tu........( sile sambung lagi ).

...bisu ker dia??...
...gigi dia xde...


6. Kalau orang mention pasal company kapal terbang yang TERPALING besar kat MALAYSIA ni, korang mesti ingat MAS ( Malaysia Airline System ). Pastu ape bayangan korang pasal MAS ni?

...pramugari / pramugara yg cantik dan hensem belaka...

7. Katak mmg la menatang TERPALING korang geli...yang lelaki xpayah la nak tunjuk macho yek, korang pun same gak geli katak. Menatang ape yang korang rase korang penah tengok menatang tu bersin...bukan H1N1 nyer menatang yer...harap maklum

...TUAI,,,nama seekor kucing peliharaan emak beta...

8. Jiwa kacau xsame dengan jiwa rock...Mat kacau pun xsame dengan mat rock...Ape persamaan dorang ni yang TERPALING korang tau?

...dua2 boleh buat aku serabut...

9. Mak korang mmg suke bawak korang g kedai mase kecik2 dulu...Of course korang TERPALING hepi...Dan korang akan mintak mak belikan jajan.Mak pun belikan...Pastu korang nampak mainan plak, korang mintak la kan.Mak korang xbagi...Selalu ape yang mak korang cakap untuk menipu korang yang mainan tu bukan untuk dijual...

...esok kite dtg balik,emak belikan tuk ateh erk??smpai skang aku xdpt mainan tu...

10. TAG kan TAG ini kepade follower korang yang korang TERPALING suke...Untuk Bullet, Bullet nak tujukan untuk sume follower Bullet...Sile la buat yek...

...sesaper jer yg terbaca,aku tag kamoo...


4 comments:

BULLET said...

soklan nombor satu salah...xmenjawab langsung...

mrS May said...

hihihihi...
xjumper word tulah mr.bullet...
nk kena wat pembetulan kerw???

edan coba said...

First time katanya ekk?
BAGUS KAK!!! cmnilah cara jawab!!!!
:D

Tergelak tol edan kak ni gila2 cikit kan?
Ahahahhaha!!! Guraw jer..

mrS May said...

tullah edan...
xpernah pon org bg akak tag
1st time katanyer.....
bukan gila taw??
gile2 jerw...
mcm edan kot...ahahhahahaha~~

Post a Comment

**happy family**

**happy family**