Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, October 28, 2009

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.


salam
......


aku jumpe satu contest nie waktu aku blog walking pepetang kala....
suker sgt tgk ocha bergambar sakan.....
dan aku mengambil keputusan tuk joint jugak contest nie demi tuk si manja....

so utk contest ni aku cuma perlu letak pic najwa bersendirian...
dlm syarat2 de sebut boleh letak bape byk pon pic tp cuma satu je yg akan di adili..
its ok syg....

kite cuba erk najwa..............

kepada sesape yg rasa nak bersama2 najwa joint contest ni lehlah klik
atau trus je lah terjah.....

jom kite tgk sesama!!!!!!


Nama : Najwa Nur Qistina Binti Mohd Noriman
Nama panggilan : Wawa
Umur : 1 tahun 4bulan



1
senyum terkejut


2
senyum sinis


3
senyum gulung lidah

4
senyum terlebey sudah


5
senyum kemam gula2


6
senyum bangun titon


7
senyum spongebob


9
senyum nmpak abi


10
senyum naik kete


11
senyum tgk zirafah


jom ramai2 kite memeriahkan contest nie...
najwa dh cuba.....
anda bila lagi????

So apa tunggu lagi???

Sertai online contest ini sekarang. :)

Online contest ini di buka dari tarikh:

15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.

Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.

Cara2 penyertaan?

  • Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda
  • Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
  • Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda
  • Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.
  • Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .
  • AMARAN: no link back will be disqualified
  • Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.
  • Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:
Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:
  • Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
  • Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
  • Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
  • Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
  • Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
  • Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
  • Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
  • SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
  • SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
  • Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira

4 comments:

~aSHa~ said...

hi salam ziarah...

sweetnye anak dara dia...good luck juga ye..kalo menang..jgn lupa pangey aunty posing sama ye wawa..ehehehe

i added ur as my fren

mrS May said...

hye...

tq asha....
pe kurg nyer gelagat mdm1 & mdm2 tu.
comel2 belaka

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ Photography

mrS May said...

hihihi

TQ nannor...

=)

Post a Comment

**happy family**

**happy family**