Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, October 28, 2009

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

salam...

eliza:salam ff..eh awak ckp dh join contest yg mane ni?contest k.eli ke? blurr jp :P


Ya Allah....

cmne leh aku xterperasan yg k.eli kite ni menganjurkan blue contest nie..
aku wish luck kt dia pasal senyum ceria contest tu pastu dia msg aku balik mcm ayat kt atas tu...
aku bukak balik page k.eli nie pastu ternmpak lh blue contest nie...
Aku yg tamak ni trus mengambil keputusan tuk try jugak...

huhuhuhuhuhu boleh kan kak eli????


Najwa Nur Qistina Binti Mohd Noriman
1tahun 4bulan
13-06-2008


dalam simpanan aku mmg de byk gambar yg najwa pakai baju biru..
tp aku paling minat klu najwa pakai baju nie...
act,,baju nie aku beli kat babies home,metro kajang dulu....
sampai skang dia masih lg muat pakai baju tu uolss....
sebenarnye yg paling suke klu najwa pakai biru nie adalah huB aku...

amboiiii..

klu dia tgk najwa pakai baju biru tu,,,dialah ayah yg paling gembira.




CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

secara rasminya contest ini dilancarkan dari:
24 October 2009 hingga 17 November 2009


..: blum lewat lg kak kan?? :..


TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower saya secara langsung & tak langsung
..: ff dah jd follower akak :..

2. Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER saya di Blog ini..
..: dgn suke hatinye ff mengikut blog kak eli :..

3. Linkkan -elizakru.blogspot.com di blog anda
..: de dekat list cute baby erk kak :..

4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini
..: sudah kak :..

5. Sila buat special entry utk contest ini dan upload 1 keping gambar anak uols in blue..tak kisah la pakai baju biru ke, kasut biru ke, as long ada biru
..: entry sudah,gambar pon sudah :..

6. Sila link kan url blog anda di comment saya ini bagi memudahkan saya melihat pernyertaan anda.
..: pasti menyusul :..

7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional berdasarkan kecomelan baby dan kualiti gambar serta gambar yg menarik perhatian juri
..: rasa2 dh comel,kualiti tu xtawlh sbb pakai hset buruk kn :..

8. Had umur baby uols :- newborn ~ 5 tahun
..: 1tahun 4bulan :..

9. Oleh sebab ini kali yg ke 5 punye anniversary, so akan ada 5 pemenang ..hadiahnya? tungguuuuu.........

p/s: Jangan lupa tulis nama dan umur baby uols ye!

2 comments:

E.L.I.Z.A said...

Hye ff...
ooo rupanya awak wish kt k.eli ke hehehe..k.eli punye la blur :P neway tQ tQ

comei Qistina posing cenggitu..ngan glasses lg =D

overall, lulus >_<

mrS May said...

ok...

TQ kak eli..

=)

Post a Comment

**happy family**

**happy family**