Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, October 22, 2009

aku sedey.....

salam...

sebenarnye cite cm dh basi lama skit tp baru hari ni aku nak hapdet.
punca??
klik tuk tumbesaran yg lebih sempurna

memula aku sesaje lah menggodeh folder pic yg de dlm pc aku nie..
jumpe satu pic masa aku baru pas bersalin kn najwa..terang2 kt picture tu nmpk rantai kesayangan yg huB aku bg.
tu yg wat aku sedey gila babai tu...

sbbnyer...

rantai tu ilang masa aku ng huB gi raya umah pakcik aku...
aku xpasan rantai tu dah jatuh...
masa smpai kt umah adik aku dpt msg dr kak lang...

"cuba check saper de ilang rantai"

aku trus menggelabah..
check2 confirm dah rantai aku ilang...
kak lang kate dia jumpe buah dada rantai jerw...
rantai xdpt dikesan.....

hurm....
malang nasibku..
ampunkan sy penunggu gua.....
nnt syg ganti erk bie???

1 comment:

jai@jezz said...

salam.... saya new follower kamu..:) saya tau blog kamu dari bullet.. :)

Post a Comment

**happy family**

**happy family**