Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Friday, August 21, 2009

Kembang Semangkuk

salam...
aku sebenarnyer xde idea nak post entri hari nie..tapi time aku bukak fail2 yg sedia ada aku terjumpa pic lama.Dimana pada waktu tue aku baru abis pantang selepas melahirkan anak tersayang...Ya Allah,,sungguh segan aku time tgk pic sendiri...sangat kembang ok??Aduiiii,,, mungkin sbb morning sickness yg sgt truk masa mula2 preggy dulu...aku masuk air 10botol taw. Sbb tu skang aku kembang....sebenarnye mmg xjaga puncanyer,,wakakakaka!!Tapi aku bertekad klu aku dpt pregnant sekali lagi,aku nak pantang btul2 kali nie.Ada sesaper kerw yg nak tgk aku time tue?
Tapi yg sgt2 ruginyer aku xposing waktu aku preggy.Sbb mood aku mmg xde tuk segala2nya... Mood tuk tido ada....kat bawah nie de picture aku,,so uolss layan jelah sampai juling2 mata tue..
kembangkan aku.....nanti aku try kuruskan balik dan kembalikan aku yg dulu..percayalah kengkawan!!!!wakakakakakaka

No comments:

Post a Comment

**happy family**

**happy family**