Followers

Ummi & Abi

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Najwa Nur Qistina

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Najla Nur Hidayah

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Aiden Azizulhaziq

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Sunday, June 14, 2009

Besday party si puteri




13.06.2009 genap usia anak aku NAJWA NUR QISTINA setahun....Sempena ulangtahun dia yang pertama nie,,,aku bertungkus-lumus nak buat majlis yang dapat dihadiri oleh semua sanak-saudara dan rakan-rakan kami....hehehe sungguh suci ayat ku ini.Act,aku xtaw per yang nak aku citer kan kt cni....
MAJLIS ULANGTAHUN YANG PERTAMA
NAJWA NUR QISTINA MOHD NORIMAN
BERTEMPAT DI ARL POWERBOWL,ALAMANDA
PADA JAM 8.30MALAM

So,,pe kater uols layan je lah picture nie...Terima kasih kepada seluruh ahli keluarga dan juga rakan-rakan yang telah menjayakan majlis ini secara langsung ataupun xlangsung..lagi sekali ayat suci dari aku...Tapi ini memang kenyataannya..THANKS ALL!!!
Terima kasih kepada IQBAL selaku cameraman pada malam tue....memang berbaloilah baba ko beli camera mahal tue dan ko de potensi tuk pergi jauh dlm arena nie(cewah)...
Kepada yang bagi hadiah tue,,klu de jemputan untuk Najwa ke rumah anda semua insyaAllah akan terbalas kelak..kehkehkeh
Xlupa thanks untuk Bigboss ARL POWERBOWL sebab bg diskaun kat aku....kalau x,,,mana aku nak cari doit bagi kat dia???hehehehe




kek coklat


kek strawberry (klu korg perasan de kesilpan kt ctu)



Najwa dan abi (abi najwa Hub ummi)


Najwa n ummi (ummi dia syg may)


tengah dengar MC duk membebel pe tah (sowi pok nik erk)


pas pok nik membebel tiba masa EN.AZMAN BIN KHALID baca doa


Najwa xsabar nak potong kek....(pisau kek tue pown dia nak telan)


Najwa dah buat muka letih (mengantuk kan syg???)


Najwa marah ummi kerw??? (jgn lah mcm nie syg)


hoooraaayyy....ummi n abi syg Najwa

antara tetamu yg hadir (THANKSSSS ALL)


Najwa dan Danish Amsyar(aku letak pic anak ko,tapi aku tetap merajuk ngan ko ok?.....kenyataan utk CYZRELL)


bergambar kengan dengan mama&abah AWISH(mn perginya laki aku nie???)


last pic....Nawja dah menangis tahan ngantuk (sian anak ummi)

1 comment:

~~BeLLa~~ said...

AW!!!!!!!!!! anak ko cute miut ..mcm nak cubit pipi dia ...sape ummie dia ek ??cun ke tak ..meh nak tengok ..ekekekeee

Post a Comment

**happy family**

**happy family**